Nieuws

VSCO’61 in laatste duel tegen SEH

donderdag 08 mei 2014


De laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2013-2014 speelt VSCO’61 thuis tegen SEH uit Heerde. De wedstrijd op sportpark De Heughte begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter R. van de Bosch.

In de laatste competitieronde van het seizoen moeten nog de nodige beslissingen vallen. Voor SEH is echter het pleit beslecht en is, ondanks een goede periode direct na de winterstop, vorige week definitief het doek gevallen. Degradatie is een feit. De 0-1 thuisnederlaag tegen directe concurrent Elspeet beslechtte het lot voor de Heerdenaren.

VSCO’61 wist vorige week de uitwedstrijd tegen SP Teuge met 0-3 te winnen. Hierdoor blijven de Kanaries nog hoop houden op de nacompetitie. VSCO’61 moet dan winnen van SEH, terwijl DSV’61 niet mag winnen bij ZwartWit’63. In dat scenario neemt VSCO’61 de periodetitel over van de kampioen. Wint DSV’61 de uitwedstrijd bij ZwartWit’63 dan gaan de Doornspijkers de nacompetitie in.

Uit wist VSCO’61 met 0-5 te winnen. VSCO’61 nam met rust een 0-1 voorsprong, maar overtuigend was het allerminst. In de tweede helft wist VSCO’61 al snel de voorsprong te vergroten waarna de wedstrijd gespeeld was en VSCO’61 uiteindelijk uit kon lopen naar een riante zege. SEH kan zaterdag frank en vrij spelen en zal er alles aan doen om de competitie met opgeheven hoofd te verlaten. VSCO’61 zal vol voor de winst gaan om de hoop levend te houden en mogelijk de laatste strohalm te pakken om kans te behouden op promotie naar de tweede klasse.

De Wedstrijdbalsponsor is IJslanderBV, Oldebroek

De Rabobank pupillen van de wedstrijd zijn Tobian Vlieger en Joost Steenbergen.