Nieuws

Vriendinnendag VSCO'61 groot succes

maandag 12 mei 2014


De vriendinnendag die op woensdag 30 april in samenwerking met de KNVB op sportpark De Heughte heeft plaats gevonden, was een groot succes. Maar liefst 74 meiden hebben met veel enthousiasme aan deze dag deelgenomen. Het doel van deze dag was om de meiden en hun ouders kennis te laten maken met de voetbalsport in het algemeen en het meisjesvoetbal bij VSCO ’61 in het bijzonder. Inmiddels hebben zich al veel van deze meiden aangemeld als nieuw lid van VSCO’61.


Ruim voor 13.00 uur meldden zich de eerste meiden. Toen iedereen zich aangemeld had, werden zij in groepen (op leeftijd en bij vriendinnen) ingedeeld. Ook werd er nog een beautypakketje, gesponsord door De Beauterie, uitgereikt aan Lotte Post. Zij was de winnaar van de Facebookactie ‘deel en like de vriendinnendag’. Vervolgens werd er een gezamenlijke warming-up gedaan waarbij al de nodige zweetdruppels te zien waren. Het was dan ook een mooie dag met zomerse temperaturen.

De groepen werden verdeeld over 6 stations met verschillende oefeningen, zoals 2 tegen 1, 4 tegen 4, dribbelkoningin, EK landenspel en een gatendoek waarop gemikt kon worden. Hiermee was ook een individuele prijs te winnen, namelijk een mooie VSCO’61-bal. Deze ballen zijn gewonnen door Annelies Lokhorst (8), Esther de Groot (12) en Diona Schinkel (13).

Na 3 ronden werd er een korte pauze gehouden waarbij de meiden werden voorzien van ranja en appels en bananen, verzorgd door de sponsor Fruit-o-loog. Na een kwartiertje werd er begonnen aan de volgende ronden.

Na alle stations gepasseerd te hebben, konden de meiden nogmaals genieten van een glaasje ranja en fruit. Als afsluiting werd er nog een fanatiek partijtje 4 tegen 4 gespeeld op 6 verschillende speelvelden, waarna de prijzen uitgereikt werden aan de winnaars van het gatendoek door Anneloes Kock van de KNVB.

Alle aanwezige meiden kregen na afloop een goodiebag, gesponsord door De Beauterie, mee naar huis met daarin o.a. een pen en een cd van VSCO’61, maar natuurlijk ook een setje inschrijfformulieren. Hier is driftig gebruik van gemaakt, want inmiddels zijn er al veel formulieren ingevuld retour gekomen.

Alle vrijwilligers en meiden van VSCO’61 Vrouwen 1 bedankt voor deze geweldige dag! Een speciaal woord van dank gaat uit naar de werkgroep vrouwenvoetbal, bestaande uit Tineke Meijer, Grietje ten Hove, Renske van der Veen, Melissa van Dorp, Francis Stoffer, Gery de Groot, Bettina Boeve en Anneloes Kock (KNVB).