Nieuws

Achtenveertigste editie VSCO’61 Schoolvoetbaltoernooi

donderdag 22 mei 2014


Vrijdag 30 mei wordt voor de achtenveertigste keer het VSCO’61 Schoolvoetbaltoernooi georganiseerd. Er zullen 14 jongens- en 13 meisjesteams met kinderen uit de groepen 7 en 8 van basisscholen uit de gemeentes Oldebroek en Elburg op de velden van Sportpark De Heughte strijden om de titel. Zowel bij de jongens als bij de meisjes is De Regenboog uit Oldebroek titelverdediger. Nieuw dit jaar is dat er 7 teams met kinderen uit de groepen 5 en 6 deel zullen nemen aan het toernooi.

De wedstrijden beginnen om 09.30 uur. De jongens zullen 11 tegen 11 spelen op een heel veld en de meisjes zullen op een half veld 7 tegen 7 voetballen. Dit laatste geldt ook voor de teams uit de groepen 5 en 6. De wedstrijdduur bedraagt 20 minuten.

Om 16.40 uur zullen de finales van het toernooi gespeeld worden. Direct aansluitend op de finales zal de prijsuitreiking plaatsvinden. De prijzen zullen om circa 17.00 uur worden overhandigd door een afgevaardigde van toernooihoofdsponsor Rabobank Noord Veluwe.

De prijswinnaars ontvangen een fraaie beker en daarnaast kwalificeren de winnaars van het jongens- en meisjestoernooi met kinderen uit de groepen 7 en 8 zich voor de Regiofinale Schoolvoetbal van de KNVB district Oost.

Ook dit jaar zullen de sportiefste deelnemers weer een fair play prijs winnen. Alle deelnemers zullen daarnaast als herinnering een leuke toernooiattentie ontvangen.

Zonder de inzet van vrijwilligers en de bijdrage van sponsoren Rabobank Noord Veluwe en Extran zou dit toernooi niet mogelijk geweest zijn. We willen hen dan ook hartelijk danken voor de inzet en bijdrage.

We hopen op wederom een geslaagd schoolvoetbaltoernooi en wensen een ieder veel succes, voetbalplezier, sportiviteit en natuurlijk gezelligheid toe. Vaders, moeders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, kortom iedereen is van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen op sportpark De Heughte om zijn of haar favoriete team aan te moedigen. De entree is gratis.

Download hier het programmaboekje met het wedstrijdprogramma.

(De openingsfoto is van het schoolvoetbaltoernooi in 2012 en is gemaakt door Dries van Dijk.)