Nieuws

Silica Nova opnieuw subsponsor van VSCO’61

maandag 05 december 2016

Het bekende Oosterwoldse bedrijf Silica Nova heeft deze week haar subsponsorcontract met VSCO’61 met drie jaar verlengd.  Op sportpark De Heughte ondertekenden directeur Bas Doornewaard en VSCO’61 sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder de nieuwe driejarige subsponsorovereenkomst. Als blijk van dank en waardering overhandigde VSCO’61 haar trouwe subsponsor Silica Nova een fraai bloemstuk.

Gestart in 2002 heeft Bas Doornewaard zich inmiddels een bijzondere plaats verworven in het kunstgrasonderhoud. Met zelf ontworpen machines is zijn bedrijf Silica Nova inmiddels uitgegroeid tot de expert in kunstgrasonderhoud in zowel binnen- als buitenland. Naast Nederland zijn vooral de Scandinavische landen, Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië de werkgebieden. De reiniging en het onderhoud van kunstgras sportvelden houden in: infillrenovatie d.m.v. Silicair-methode, verwijderen van infill uit de kunstgrasmat, onderhoud m.b.v. borstel-, zeef- en zuigmachine, reparatie van tapijtbeschadigingen en biologische onkruid-, mos- en alg-bestrijding. Met de toepasselijke slogan: ‘Silica Nova blaast uw kunstgras nieuw leven in’, timmert het bedrijf stevig aan de weg.

Toen VSCO’61 dan ook de beschikking kreeg over een prachtig kunstgras-hoofdveld heeft ook zij gekozen voor de expertise van Silica Nova voor het jaarlijkse onderhoud en reiniging. Tevens is het fraai gelegen sportpark De Heughte voor Silica Nova gaan dienen als referentieterrein voor hun zakelijke relaties. Ook dient het sportpark als testterrein voor nieuw ontwikkelde machines en werkmethodes. Met deze win-win situatie zijn zowel de club als het bedrijf uiterst content.

Mede door dit partnerschap zijn Silica Nova en VSCO’61 afgelopen week overeengekomen om de aflopende subsponsorovereenkomst met drie jaar te verlengen. Om dit te bekrachtigen werden de handtekeningen op sportpark De Heughte gezet onder het nieuwe subsponsorcontract door Silica Nova directeur Bas Doornewaard en VSCO’61 sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder.                      Als blijk van dank en waardering bood VSCO’61 de trouwe subsponsor een fraai bloemstuk aan.

U vindt de VSCO’61-subsponsor op:

Silica Nova
Zwarteweg 62
8097 PX Oosterwolde (Gld)
T: 0525-621223
M: 06-52041996
E:
info@silicanova.nl
www.silicanova.nl en ook: www.kunstgrasonderhoud.nl

De foto’s zijn gemaakt door Suzanne Stange.