Nieuws

Jarno Kwakkel neemt afscheid van sponsorcommisie VSCO’61

maandag 05 december 2016

Afgelopen weekend heeft ex-bestuurslid commerciële zaken Jarno Kwakkel ook afscheid genomen van de actieve sponsorcommissie van VSCO’61. Tijdens een uiterst gezellig afscheidsetentje bij sponsor Dennenrhode te Doornspijk werd Jarno lovend toegesproken door zowel Christiaan Mulder als Lammert Vlieger en ontving hij een leuke attentie als blijk van dank en waardering.

De ondernemende Jarno Kwakkel is naast zijn voetballende activiteiten bij VSCO’61 ook zes jaar geleden ingestapt als vrijwilliger bij de sponsorcommissie en later benoemd tot bestuurslid commerciële zaken. Het was al snel merkbaar dat de jonge ondernemer uit het goede hout was gesneden. Hij bruiste van de ideeën en schuwde het voortrekkerswerk niet. Zijn absolute stokpaardjes zijn toch wel de Merchandising- en de Businessmagazinecommissie. Met zijn helicopterview organiseerde hij samen met de overige enthousiaste commissieleden diverse succesvolle commerciële activiteiten.

Zijn drukke baan als Operationeel Manager bij Postuma AGF te IJsselmuiden en tevens eigenaar van Go4master, een bedrijf dat jonge studenten begeleid in het vinden van de juiste masterstudie in de UK, alsook het recente vaderschap hebben Jarno helaas doen besluiten om zijn rol als bestuurslid commerciële zaken en sponsorcommissielid te beëindigen. Gelukkig blijft Jarno behouden voor de club. Naast het voetballen in VSCO’61 4 blijft hij nog voorzitter van de Businessmagazinecommissie.

Tijdens een uiterst gezellig afscheidsetentje bij sponsor Dennenrhode uit Doornspijk werd Jarno lovend toegesproken door zowel de huidige sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder) als de voorgaande, Lammert Vlieger. Als blijk van grote dank en waardering voor zijn inzet en enthousiasme werd Jarno een toepasselijk bloemen/groenteboeket en een leuk speciaalbierpakket aangeboden.
Op zijn beurt blikte Jarno terug op hele plezierige, leerzame en succesvolle jaren bij de sponsorcommissie en wenste eenieder een mooie en succesvolle commerciële toekomst toe.

Als klap op de vuurpijl wisten Christiaan en Lammert de aanwezigen buitengewoon te verrassen. Onder het motto: ‘De ene Kwakkel gaat en de andere Kwakkel komt’ werd het nieuwste sponsorcommissielid van VSCO’61 geïntroduceerd, namelijk Sjoerd Kwakkel. Juist, de jongere broer van. Deze masterstudent International Business and Management zal zich na een gedegen inwerkperiode gaan bezighouden met relatiebeheer en acquisitie van het sponsornetwerk van VSCO’61. Sjoerd blijft daarnaast ook nog actief als speler van VSCO’61 3.

De foto’s van Jarno Kwakkel bij Dennenrhode zij gemaakt door Lammert Vlieger.

De foto van Sjoerd Kwakkel is gemaakt in de fotostudio van Herman van der Wal in Oldebroek.