Nieuws

Bouwbedrijf W. van Boven en Bouwmarkt "De Meule" Cosponsors

dinsdag 27 februari 2018

De Oosterwoldse ondernemingen Bouwbedrijf W. van Boven en Bouwmarkt “De Meule” hebben deze week een driejarige Cosponsorovereenkomst met VSCO’61 afgesloten. Hiertoe ondertekenden Everhard Polinder namens de beide ondernemingen en sponsorcommissielid Lammert Vlieger voor VSCO’61 op sportpark De Heughte het vernieuwde sponsorcontract. Als blijk van grote dank en waardering bood VSCO’61 de Cosponsors een mooi bloemstuk aan.

In 1991 richtte Wim van Boven zijn bouwbedrijf op. Het bedrijf groeide gestaag en staat bekend als een gerenommeerd bouwbedrijf in Oosterwolde en omgeving. Je kunt er terecht voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud, restauratie en renovatie. Wim heeft inmiddels de dagelijkse leiding overgedragen aan zijn schoonzoon Everhard Polinder. In 1997 werd het bouwbedrijf uitgebreid met doe-het-zelf-zaak Bouwmarkt “De Meule”. Dit bleek een gouden zet. Met een ruim en uitgekiend assortiment heeft “De Meule” voor zowel de beginnende als ervaren klusser de juiste producten. De dagelijkse leiding van “De Meule” is in handen van Alex van Erven.

Op de plaats waar vroeger de karakteristieke Korenmolen “De Zon” stond, hebben beide ondernemingen een stevige groei doorgemaakt. Zodanig dat er een imposante uitbreiding en verbouwing noodzakelijk werd. De ambitieuze bouwplannen gaven ruimte aan andere ondernemingen om kantoorruimte te huren. De belangstelling was dusdanig groot dat alle ruimtes binnen no time waren verhuurd. Op vrijdag 27 april 2012 openden de toenmalige Staatssecretaris Joop Atsma en schaats- en wielercoryfee ‘Dolle’ Dries van Wijhe het nieuwe complex.

Vanaf de start van zowel Bouwbedrijf W. van Boven als die van Bouwmarkt “De Meule” hebben beide ondernemingen de plaatselijk voetbaltrots VSCO’61 ondersteund. In een evaluerend onderhoud tussen de sponsors en de club is besloten om het Stersponsorcontract te upgraden naar een Cosponsorovereenkomst en dat voor de komende drie jaren. Tevens is overeengekomen dat zowel Bouwbedrijf W. van Boven als Bouwmarkt “De Meule” ook het team van MO17-1 blijven sponsoren.    
De vernieuwde Cosponsorovereenkomst werd deze week op het mooie sportcomplex De Heughte officieel beklonken met de ondertekening van de sponsordocumenten door Everhard Polinder, namens de beide ondernemingen en Lammert Vlieger, sponsorcommissielid van VSCO’61. Als blijk van grote dank en waardering werd de Cosponsors een mooi bloemstuk overhandigd en werd een toost uitgebracht.

Beide VSCO’61-Cosponsors vindt u op:

Bouwbedrijf W. van Boven & Doe-het-zelf-zaak Bouwmarkt “De Meule”
Oostendorperstraatweg 92
8097 PN Oosterwolde (Gld)
T: 0525 - 62 10 70
E: info@bouwbedrijfvanboven.nl

www.bouwbedrijfvanboven.nl

Ook te volgen via Facebook.

De foto’s zijn gemaakt door fotograaf Dries van Dijk.

Bekijk de foto's
2018-02-27