Nieuws

Seizoensvoorbereiding VSCO’61 in volle gang

woensdag 25 juli 2018

Ondanks de vakantieperiode gaan de voorbereidingen op het nieuwe seizoen bij VSCO’61 onverdroten voort. Op sportpark De Heughte wordt hard gewerkt om alles gereed te hebben voor de start van het 37e Berend Elzerman Toernooi op 18 augustus.

Mede door de prachtige zomerse weersomstandigheden wordt er veel verlangd van het onderhoudsteam van VSCO’61. Onder leiding van de altijd goedlachse Jan van de Weg wordt er gesproeid, gemaaid, gesnoeid, geschoffeld, schoongemaakt, gerepareerd, geschilderd en opgeruimd. Het is fijn om te zien dat zo veel vrijwilligers zich in willen zetten voor de club.

Ook het reclamebordeninstallatieteam zet zijn beste beentje voor door in de afgelopen weken de nodige borden te veranderen en nieuwe te plaatsen. De door storm opgelopen schade aan de zuidelijke reclamebordstellingen is inmiddels volledig hersteld. Samen met sponsor RJ.Hekwerken is er een prachtige nieuwe en stevige stelling geplaatst. Tevens is er op verzoek van de actieve sponsorcommissie een extra reclamebordenring geplaatst achter de staantribune. De eerste nieuwe reclameborden hebben reeds een plaats gevonden op deze ring. Ook op veld 2 hebben de nodige reclamebordwijzigingen en uitbreidingen plaatsgevonden.

Ondanks het vele werk dat inmiddels is uitgevoerd, zijn er nog voldoende werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Op zaterdag 4 augustus is de schoonmaak van de resterende reclameborden gepland, terwijl op zaterdag 11 augustus de grote onderhoudsdag van VSCO’61 wordt gehouden. Doordat vele handen het werk licht maken, wordt er een beroep gedaan op alle leden om de laatste werkzaamheden met voortvarendheid uit te voeren. Iedereen is op beide zaterdagen vanaf 08.30 uur van harte welkom zijn of haar steentje bij te dragen.

De presentatiegidscommissie is er wederom in samenwerking met de sponsorcommissie voor de twintigste keer in geslaagd een prachtige presentatiegids te realiseren. Op vrijdag 10 augustus wordt deze gids om 15.30 uur officieel gepresenteerd door Colin Pelleboer, voorzitter van de presentatiegidscommissie. Het programma van deze presentatie wordt binnenkort bekend gemaakt en iedereen is van harte welkom deze bijeenkomst bij te wonen. Daarna zullen er 7.750 exemplaren door de vele vrijwilligers in Oosterwolde en de regio worden verspreid.

Ook de Berend Elzerman Toernooicommissie heeft in samenwerking met de toernooi- en sponsorcommissie de 37e editie van het toernooi weer stevig op de rails staan. Een sterke bezetting met aansprekende clubs, een prachtige sponsorgroep en een goede organisatie staan garant voor een boeiend toernooi dat van zaterdag 18 t/m 25 augustus op sportpark De Heughte wordt gehouden.

VSCO’61 maakt zich op voor het nieuwe voetbalseizoen 2018-2019 en wil klaar zijn voor de start van het 37e BET.