Nieuws

Nieuwe wethouder ontvangt eerste presentatiegids

vrijdag 03 augustus 2018

De nieuwe wethouder van sport van de gemeente Oldebroek, Bob Bergkamp, neemt vrijdag 10 augustus het eerste exemplaar van de presentatiegids voor het seizoen 20118-2019 van VSCO’61 in ontvangst. Dat doet hij uit handen van commissievoorzitter Colin Pelleboer. De presentatiegids heeft dit jaar als thema: ’Gezondheid’. In dat kader zal Kljell Aink namens ABC fitness iets vertellen over een gezonde levensstijl en hoe dit toe te passen in het dagelijks leven.

Bob Bergkamp is namens ABO sinds juni wethouder in het nieuwe college van de gemeente Oldebroek. Daarvoor was hij woonachtig in en ook politiek actief in Breda. Hij onderbreekt zijn vakantie, die hij gebruikt om te verhuizen naar Oldebroek, om de nieuwe presentatiegids in ontvangst te nemen. VSCO’61 is hem daarvoor zeer erkentelijk en verheugt zich op de kennismaking en ontvangst.

Twintigste
De presentatiegids is het visitekaartje van VSCO’61 en uitgegroeid tot een magazine waar de club meer dan trots op is. Niet voor niets won de club twee keer de prijs voor de ‘beste presentatiegids van Nederland’. Elk jaar streeft de presentatiegidscommissie van VSCO’61 weer naar vernieuwing. Voor deze twintigste editie is er gesleuteld aan de lay-out met als doelstelling de uitstraling verder te verfraaien. Als thema is dit keer gekozen voor gezondheid. Diverse sleutelfunctionarissen van de vereniging, waaronder de voorzitter, de penningmeester en de hoofdtrainer vertellen hoe zij hiermee zelf omgaan in het dagelijks leven en wat het betekent voor VSCO’61 vanuit hun context.

TV-persoonlijkheid Wilfred Genee, uitvinder van de ‘gezonde kantine’ levert ook een interessante bijdrage aan de gids. Verder een interview met selectiespeler en kok Martijn Pluim, die zijn favoriete recept onthuld. Overigens sieren zijn sprekende gelaatstrekken ook de cover van de gids. En als uitsmijter een dubbelinterview met de twee oudste leden van de club, die beiden 90 jaar zijn en nog in relatief goede gezondheid verkeren.

Uitnodiging
Alle geïnteresseerden zijn vrijdag 10 augustus vanaf 15.30 uur van harte welkom om deze feestelijke uitreiking onder het genot van een hapje en een drankje bij te wonen in het clubgebouw van VSCO’61.