Nieuws

Vika Bedrijfswagens nieuwe subsponsor

zaterdag 18 augustus 2018

VSCO’61 heeft afgelopen week haar subsponsorgilde uitgebreid met Vika Bedrijfswagens uit Wezep. Op het fraai gelegen sportpark De Heughte ondertekenden toekomstig eigenaar Roel Vinke van Vika en sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder de driejarige subsponsorovereenkomst. Als blijk van dank en waardering werd de nieuwe subsponsor van VSCO’61 een fraai bloemstuk overhandigd.

Vika werd in 1928 opgericht in Hattemerbroek door Ive Vinke en Wim Kasper. Van beide achternamen is de bedrijfsnaam afgeleid. In de beginjaren concentreerde het familiebedrijf zich op de verkoop van fietsen en later ook van personenwagens. Daarna deden ook bedrijfsvoertuigen hun intrede. In de jaren zeventig werd Vika officieel dealer voor de merken Fiat, OM, Unic en Magirus die later IVECO zouden vormen. IVECO is nu de op één na grootste producent van bedrijfswagens van Europa. Vika kende een continue groei, zodat in 1986 een opdeling van de activiteiten zich opdrong.

Naast verkoop en verhuur is er ook een ruime werkplaats. Ook voor onderhoud en reparatie van andere merken bedrijfswagens alsook voor camperservice kunt u bij Vika terecht. Daarnaast is het bedrijf ook als bergingsspecialist actief met vier bergingsvoertuigen. In 2016 werd, na een voorbereiding van 16 jaar, een geheel nieuw bedrijfscomplex van 6.000 m2 in gebruik genomen op een mooie locatie op het industrieterrein H2O naast snelweg A28 in Wezep-Noord.

De plezierige contacten via het netwerk van VSCO’61 hebben ertoe geleid dat Vika Bedrijfswagens alweer jaren geleden sponsor is geworden. Ook de deelname van Vika aan het bekende en geroemde sponsorvoetbaltoernooi van VSCO’61 heeft hieraan bijgedragen. De sponsoring is onlangs geëvalueerd en heeft geresulteerd in een opwaardering van de support naar het subsponsorschap.

Deze week werden de gemaakte afspraken officieel bekrachtigd met de ondertekening van een nieuw subsponsorcontract. Hiertoe was toekomstig eigenaar Roel Vinke van Vika naar sportpark De Heughte in Oosterwolde gekomen om samen met sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder van VSCO’61 de handtekeningen te zetten onder de nieuwe driejarige subsponsorovereenkomst. De trouwe sponsor werd vervolgens, als blijk van dank en waardering, namens VSCO’61 een fraai bloemstuk overhandigd.

De nieuwe subsponsor van VSCO’61 is te vinden op:

Vika Bedrijfswagens B.V.
Lorentzstraat 1
8091 ZA Wezep
T: 038 - 37 61 234
E: info@vika-bedrijfswagens.nl
www.vika-bedrijfswagens.nl

Ook te volgen via Facebook.

De foto’s zijn gemaakt door clubfotograaf Dik Leusink.

Bekijk de foto's
Vika Bedrijfswagens nieuwe subsponsor