Nieuws

IPS Consult Zwolle nieuwe reclamebordsponsor

zondag 26 augustus 2018

Afgelopen week is IPS Consult uit Zwolle reclamebordsponsor geworden van VSCO’61. Uit handen van de eigenaren Jan Talen en Willem Westenberg ontving sponsorcommissielid Lammert Vlieger van VSCO’61 op sportpark De Heughte de modern gestylde en opvallende reclameborden. Als blijk van dank en waardering ontving de nieuwe reclamebordsponsor een fraai bloemstuk.

IPS Consult Zwolle is dit jaar opgericht als spin-off  van het bekende Genemuidens bedrijf PersoneelSelectief.

IPS Consult is als bemiddelaar tussen werkgevers en werknemers een puur mensenbedrijf voor vast en tijdelijk werk in de regio Zwolle. Oprichters Jan Talen en Willem Westenberg zijn met hun ruime ervaring gepokt en gemazeld in de commerciële arbeidsbemiddeling voor het vinden van de juiste professionals voor iedere organisatie.

IPS Consult werkt nauw samen met de Search & Co Groep, een innovatieve groep van recruitmentbedrijven met als gezamenlijke motto 'Intelligentie in recruitment'.

IPS Consult heeft ook een directe samenwerking met Ockham-IPS, een onderzoeksbureau voor de arbeidsmarkt in Europa met visie op een duurzame arbeidsmarkt, adviseurs voor 'Institute for Policy Support'.

Vanwege de goede contacten met VSCO’61 heeft IPS Consult ook gekozen voor sponsoring van de Kanaries, om zo hun naamsbekendheid verder te vergroten.

“De keuze is gevallen op sponsoring bij voetbalvereniging VSCO’61 omdat hun uitstraling, correctheid, betrokkenheid en ondernemerschap past bij IPS Consult. Een club waar je je thuis voelt”, aldus de eigenaren Jan Talen en  Willem Westenberg.

Afgelopen week overhandigden Jan Talen en Willem Westenberg namens IPS Consult op sportpark De Heughte de mooi gestylde reclameborden aan sponsorcommissielid Lammert Vlieger van VSCO’61. De nieuwe reclamebordsponsor werd als blijk van dank en waardering een fraai bloemstuk overhandigd door de club.

De nieuwe reclamebordsponsor van VSCO’61 is te vinden op:

IPS Consult
Hanzelaan 351
8017 JM Zwolle
T: 038 - 303 18 88
www.ips-consult.nl

Jan Talen is te bereiken via 06 - 533 57 777 en jan@ips-consult.nl
Willem Westenberg is te bereiken via 06 - 365 89 346 en willem@ips-consult.nl

IPS Consult Zwolle is ook te volgen via Twitter en Facebook.

De foto’s zijn gemaakt door Dries van Dijk.

Bekijk de foto's
IPS Consult Zwolle nieuwe reclamebordsponsor