Nieuws

FriX CrossFysiotherapie nieuwe Cosponsor

dinsdag 28 augustus 2018

Voor aanvang van de finaledag van het geslaagde 37e Berend Elzerman Toernooi heeft VSCO’61 een bijzonder mooie en langdurige sponsorovereenkomst afgesloten met het succesvolle Elburgse bedrijf FriX CrossFysiotherapie. Op sportpark De Heughte ondertekenden eigenaren Laurens Bank en Mathijs Frik en sponsorcommissielid Lammert Vlieger van VSCO’61 de zesjarige Cosponsorovereenkomst. Tevens werden de nieuwe FriX-reclameborden officieel overhandigd aan VSCO’61. Als blijk van grote dank en waardering werd de nieuwe Cosponsor een fraai bloemstuk en een VSCO’61-bal aangeboden.

De jonge enthousiaste fysiotherapeuten Laurens Bank en Mathijs Frik hebben ruim drie jaar geleden FriX CrossFysiotherapie opgericht. Bij het jonge bedrijf wordt gestreefd naar een optimaal herstel van fysieke klachten. Het doel van de behandeling is de balans tussen belasting en belastbaarheid te herstellen. Door middel van deep tissue massage en/of Active Release Technique, eventueel gevolgd door ijspakking en specifieke (herstel)training wordt de belastbaarheid verhoogd. Hierdoor wordt het functioneren van gewrichten en spieren hersteld na blessures. Naast (intensieve) behandelingen is er de mogelijkheid om onder begeleiding verder te werken aan herstel in twee ruime trainingsloodsen.

FrixMonitor
Maar FriX biedt meer! Zo begeleiden ze mensen met chronische pijn- en vermoeidheidsklachten (FrixVitaal) en beschikken ze over bewegingswetenschappers voor het testen en meten van individu of teams (FrixMonitor). Binnen de revalidatie vinden ze het bij FriX belangrijk om met individuele testen data vast te leggen en zo de progressie in kaart te brengen of eventuele tekorten te tackelen. Aan de hand van deze testdata kan er vervolgens (sport)specifiek getraind worden en kan er nauwkeurig bepaald worden of iemand in de laatste fase van zijn revalidatie (Return-To-Sport fase) klaar is om weer de (groeps)trainingen te hervatten. Door meerdere testmomenten in de revalidatie is de voortgang visueel te maken.

Daarnaast is FrixMonitor ook in te zetten in sportverband. Aan het begin van het seizoen kan van speler(s) een baseline-meting worden genomen. Daarna kan dit meerdere keren in het seizoen worden herhaald. Zo is gedurende het seizoen de prestatie te monitoren, maar daarnaast kan er ook preventief worden ingesprongen op de eventuele kans op blessures door middel van een op maat gemaakt oefenschema. Verder is FriX CrossFysiotherapie te benaderen voor groeps- en/of team-gerelateerde training, zoals kracht- en/of conditietraining. Door de groei zijn er inmiddels tien personen werkzaam bij deze actieve onderneming.

Jeugd
Ook VSCO’61 heeft in de afgelopen drie jaren kennis gemaakt met de kwaliteiten van FriX. Zodanig dat het bedrijf de club aanvullend wil steunen en gekozen heeft zich de komende zes jaren als Cosponsor te binden aan VSCO’61. Voor aanvang van de finaledag van het 37e Berend Elzermantoernooi werden de afspraken officieel bekrachtigd door ondertekening van de sponsorovereenkomst op sportpark De Heughte. Eigenaren Laurens Bank en Mathijs Frik van FriX, alsmede sponsorcommissielid Lammert Vlieger van VSCO’61 zetten hun handtekening onder het bijzondere en exclusieve zesjarige Cosponsorcontract. Tevens werden de nieuwe FriX-reclameborden officieel overgedragen aan VSCO’61.

De club sprak zijn grote dank en waardering uit aan de nieuwe Cosponsor voor dit uitermate sportieve gebaar, waarna FriX een fraai bloemstuk en een VSCO’61-designbal werd aangeboden. Ook Hoofd Opleidingen Lucas Voorn van VSCO’61 is erg content met de duurzame samenwerking met FriX CrossFysiotherapie en sprak een passend dankwoord uit . Temeer omdat de jeugd van VSCO’61 het testen en meten met de FrixMonitor zal afwerken bij FriX. Beide sportpartners zijn blij en spreken van een duurzame win-win situatie.

Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe VSCO’61-Co-sponsor? Ontdek de toegevoegde waarde van behandeling, revalidatietraining en/of testen en meten door FriX CrossFysiotherapie.

FriX CrossFysiotherapie
Bedrijventerrein Kruismaten
Industriestraat 18a
8081 HG Elburg
T: 06 - 135 11 950
E: praktijk@frixfysio.nl
www.frixfysio.nl
Ook te volgen via Instagram en Facebook: @frixcrossfysiotherapie


Bekijk ook het mooie filmpje over FriX op Youtube.

De foto’s zijn gemaakt door clubfotograaf Dik Leusink.

Bekijk de foto's
FriX CrossFysiotherapie nieuwe Cosponsor