Nieuws

Talentzaam nieuwe wedstrijdsponsor

dinsdag 11 september 2018

Talentzaam uit ’t Loo - Oldebroek is als wedstrijdsponsor toegetreden tot het sponsorgilde van VSCO’61. Op sportpark De Heughte werd dit officieel bevestigd met de ondertekening van een driejarige wedstrijdsponsorovereenkomst door eigenaresse Geja Spronk en sponsorcommissielid, Lammert Vlieger. Ook medewerker, intercedent/recruiter, Bianca de Vries was hierbij aanwezig. Als blijk van dank en waardering werd de nieuwe wedstrijdsponsor een fraai bloemstuk overhandigd.

Talentzaam, voorheen Uitzendbureau Actief, is sinds 1 juli 2018 een nieuwe weg ingeslagen en verdergegaan onder de nieuwe naam die volledig vertaalt waar de organisatie voor staat, namelijk: Groei in werk & aandacht voor talent, Talentzaam.

“Wij helpen organisaties graag groeien door duurzame en waardevolle arbeidsrelaties te creëren. Dit doen wij door opdrachtgevers te helpen aan aanpakkers die willen groeien in hun talent en zowel de opdrachtgever als kandidaat voldoende begeleiding te bieden in dit proces.”, aldus eigenaresse Geja Spronk. Talentzaam werkt vanuit een persoonlijke en klantgerichte benadering en de overtuiging dat wat je aandacht geeft, groeit!

Talentzaam bemiddelt in principe voor de langere termijn en levert graag een bijdrage aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers door onder andere opleiding en training. Om in de huidige markt van economische groei en een krapper wordende arbeidsmarkt, opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn is het dienstenpakket van Talentzaam uitgebreid. Naast uitzenden is Talentzaam ook partner als het gaat om werving en selectie van talentvolle professionals.

Talentzaam doet al veel aan sponsoring, maar heeft nu ook gekozen om zich voor de komende drie jaar als wedstrijdsponsor te binden aan VSCO’61. “Een prettige club die ook immers in beweging is en waar we ons dan ook zeker thuis voelen”, aldus Geja.

De officiële ondertekening van de sponsorovereenkomst vond plaats op het zonovergoten sportpark De Heughte. Eigenaresse Geja Spronk en sponsorcommissielid Lammert Vlieger zetten hun handtekeningen onder het duurzame sponsorcontract. Ook Bianca de Vries, intercedent/recruiter van Talentzaam, was hierbij aanwezig. Tevens werden de nieuwe reclameborden officieel gepresenteerd en overhandigd. Lammert Vlieger bedankte de nieuwe wedstrijdsponsor namens VSCO’61 heel hartelijk en wenste het bedrijf veel zakelijk succes toe. Als blijk van waardering bood hij namens de club een fraai bloemstuk aan.

Het team van Talentzaam is groeiende en te vinden op:

Broekerenk 6a
8095 RP ’t Loo - Oldebroek
T: 0525 - 84 30 03
E: info@talentzaam.nl
www.talentzaam.nl

Ook te volgen via Facebook en LinkedIn.

De foto’s zijn gemaakt door Herman van der Wal en Dries van Dijk (reclamebord).

Bekijk de foto's
Talentzaam nieuwe wedstrijdsponsor
19/01 12:00 VSCO '61 VR1 - ZVV '56 VR2
26/01 14:30 VSCO '61 1 - Lelystad '67 1
02/02 14:30 Valleivogels 1 - VSCO '61 1
02/02 12:30 Prins Bernhard 2 - VSCO '61 4
02/02 14:30 VSCO '61 6 - IJVV 6
02/02 14:30 VSCO '61 7 - Oene 4
02/02 14:30 VSCO '61 8 - Nunspeet 6

Hoofdsponsor

Prins Bouw B.V.