Nieuws

Bureau Hanze Elburg nieuwe subsponsor

donderdag 27 december 2018

VSCO’61 heeft onlangs haar subsponsorgilde uitgebreid met de toetreding van Bureau Hanze uit Elburg. Op sportpark De Heughte werd dit bekrachtigd door de ondertekening van een driejarige sponsorovereenkomst door de eigenaren Colin Pelleboer en Jaap-Peter Weerd van Bureau Hanze en sponsorcommisielid Lammert Vlieger namens VSCO’61. Als blijk van dank en waardering werd Bureau Hanze als nieuwe subsponsor een fraai bloemstuk aangeboden.

Bureau Hanze is ontstaan uit een jarenlange samenwerking tussen Impuls Communicatie (Colin Pelleboer) en JP-ID (Jaap-Peter Weerd).Twee reclame- en communicatiebureaus uit de Hanzesteden Elburg en Kampen. Door het bundelen van hun krachten voorzien zij bedrijven in de behoefte om een compleet communicatieconcept neer te zetten.

Bureau Hanze
B
ureau Hanze is gevestigd op het bedrijvenpark Broeklanden in Elburg. Met een vast team van  vier medewerkers ondersteunen ze bedrijven met online en offline communicatie. Denk daarbij aan grafisch ontwerp, het schrijven van teksten, webdesign, online marketing en social media. “Wij helpen bedrijven onder de aandacht te komen bij hun klanten. Dat doen we door strategische inzet van online en offline marketing. Daarna werken we de gekozen communicatiemiddelen aantrekkelijk uit. Pas als je boodschap aanspreekt, komt het tussen de oren van de klant. Daarnaast maken wij onze inspanningen zoveel mogelijk meetbaar”, leggen Colin en Jaap-Peter uit.

Online marketing
Bureau Hanze ondersteunt bedrijven met online marketing. Dat doen ze onder andere door het inzetten van zoekmachine-marketing, social media, digitale nieuwsbrieven en online advertising. “Allereerst wordt gekeken naar de doelgroep en doelstellingen. Op basis daarvan wordt een plan van aanpak geschreven en voeren wij de werkzaamheden uit. Wij helpen ondernemers online te groeien, zodat die klaar zijn voor de toekomst.”

Volgende stap
Start je een bedrijf of ben je als ondernemer toe aan de volgende stap, dan denkt Bureau Hanze graag mee. “Onze kracht zit in het vertalen van onderscheidend vermogen in aantrekkelijke communicatiemiddelen”, besluiten Pelleboer en Weerd eendrachtig.

VSCO’61
Mede-eigenaar Colin Pelleboer is geen onbekende binnen VSCO’61. Naast zijn actieve voetbalcarriére, die drie jaar geleden eindigde in VSCO’61 4, is hij ook een gewaardeerd en betrokken vrijwilliger. Zo is hij inmiddels al negen jaar voorzitter van de presentatiegidscommissie. Mede door zijn inzet behoort de presentatiegids van VSCO’61 al jaren tot de ‘eredivisie’ van presentatiegidsen in Nederland. Als enige vereniging in Nederland is VSCO’61 er in geslaagd al tweemaal de Gulden Gids Award te winnen voor de beste presentatiegids van Nederland.

VSCO’61 heeft in een eerder stadium al prettig kennisgemaakt met Impuls Communicatie en is met de start van Bureau Hanze ook klant van dit communicatie-bureau geworden. Zodanig dat er sprake is van een win-win situatie. Bureau Hanze heeft namelijk ook besloten de sponsoring op te waarderen tot subsponsorschap. Op sportpark De Heughte werden onlangs hiertoe de handtekeningen gezet onder een driejarige sponsorovereenkomst. Namens Bureau Hanze ondertekenden de eigenaren Colin Pelleboer en Jaap-Peter Weerd het sponsorcontract, terwijl sponsorcommissielid Lammert Vlieger dit namens VSCO’61 deed.

Een fraai bloemstuk voor de bezegeling van deze duurzame samenwerking werd Bureau Hanze aangeboden als blijk van grote dank en waardering.

De nieuwe VSCO’61-subsponsor is te bereiken op:

Bureau Hanze
Broeklandstraat 16
8082 AE Elburg
T: 085 - 06 40 200
E: info@bureauhanze.nl
www.bureauhanze.nl


De foto’s zijn gemaakt door clubfotograaf Dik Leusink.

Bekijk de foto's
Bureau Hanze Elburg nieuwe subsponsor