Nieuws

VSCO’61 huldigt jubilarissen

zaterdag 05 januari 2019

Op de gezellige nieuwjaarsreceptie werden maar liefst 16 jubilarissen gehuldigd vanwege hun langjarige lidmaatschap. Daarnaast kon voorzitter Ben Schreurs de aanwezigen informeren dat Rinze Kaatman tot het bestuur toe zal treden en verantwoordelijk zal worden voor PR & Communicatie. Tevens verwelkomde hij de nieuwe leden van de Vrijwilligerscommissie, die voor het eerst in jaren onder leiding van voorzitter Jochem Schreurs weer voltallig is. Ook memoreerde hij nog even aan de recente contractverlenging van Bülent Akar en Stephan Nuesink als respectievelijk hoofdtrainer en assistent-trainer van de selectie en van Gertjan Boeve als trainer van het tweede elftal.

In totaal waren er maar liefst 21 leden 25, 40 of 50 jaar lid. Helaas waren er 5 leden verhinderd het speldje behorende bij hun jubileum in ontvangst te nemen. Zij zullen deze in een later stadium alsnog ontvangen.

De leden die met de bronzen speld werden onderscheiden voor 25 jaar lidmaatschap waren Jarno Kwakkel, Arjan Schuurmans, Henk van Asselt jr., Kees Schoonhoven, Gerwin de Leeuw en Gerrit van ‘t Veen.

De zilveren speld voor 40 jaar lidmaatschap werd in ontvangst genomen door Gert van de Grift, Nanne Schoonhoven, Jan van de Velde, Gerrit-Jan Veldhoen, Jacob Schut, Theo van Pijkeren en Gertjan Boeve.

De drie leden die de gouden speld voor 50 jaar lidmaatschap kregen opgespeld waren Teunis van Kolthoorn, Berend Bruijnes en Jan Koele.

VSCO’61 feliciteert alle jubilarissen van harte en wenst Rinze Kaatman, Bülent Akar, Stephan Nuesink, Gertjan Boeve en de vrijwilligerscommissie veel succes.

Dat geldt uiteraard ook voor alle leden, vrijwilligers, sponsors, supporters en verdere betrokkenen. Veel succes, geluk en gezondheid in het nieuwe jaar.

Bekijk de foto's
VSCO’61 huldigt jubilarissen