Nieuws

Ruben Buijserd stopt en Etienne van Dijk komt

vrijdag 05 april 2019

Ruben Buijserd heeft vorige week de technische staf en zijn medespelers geïnformeerd dat hij na dit seizoen stopt in de hoofdmacht van VSCO’61.

Hij maakte zijn entree bij de Gele Kanaries in het seizoen 2008-2009. Daarvoor speelde hij bij WHC. Dat betekent dat hij 11 seizoenen in de hoofdmacht van VSCO’61 heeft gespeeld. Gevraagd naar zijn hoogtepunten noemt hij de promotie naar de eerste klasse in zijn eerste seizoen bij VSCO’61 En uiteraard het kampioenschap in 2017, waardoor promotie volgde naar de tweede klasse. Dat betekent dat hij met VSCO’61 in de eerste, tweede en derde klasse heeft gespeeld.

Dit seizoen zal hij er alles aan doen om de hoofdmacht te behouden voor de tweede klasse. Volgend seizoen blijft hij zijn conditie op peil houden door regelmatig mee te trainen. Zodoende blijft hij op afroep beschikbaar voor de selectie-elftallen als de nood aan de man is.

VSCO’61 bedankt Ruben hartelijk voor zijn nimmer aflatende inzet en enthousiasme. Hij is als aanvoerder een goed voorbeeld voor de jongere generaties. Daarnaast zet hij zich ook als vrijwilliger in.

Naast het vertrek van Ruben kan VSCO’61 ook bekend maken dat Etienne van Dijk, 24 jaar en speler bij Go Ahead Kampen naar VSCO’61 komt. Etienne heeft alle standaardteams van Go Ahead Kampen doorlopen. Momenteel speelt hij in het tweede elftal dat uitkomt in de eerste klasse. Hij speelt meestal als centrale verdediger of als verdedigende middenvelder.

Etienne heeft de opleiding tot werktuigbouwkundige (MBO) afgerond. Momenteel is hij aan het afstuderen in het vakgebied Technische Bedrijfskunde (HBO).

Het Bestuur en de Technische Commissie heten Etienne van harte welkom en wensen hem veel succes.