Nieuws

Coop Oldebroek nieuwe reclamebordsponsor

zaterdag 06 april 2019

Opnieuw heeft VSCO’61 weer een reclamebordsponsor mogen verwelkomen. Ditmaal is het Supermarkt Coop Oldebroek die deze week de opvallende en fris ogende reclameborden overhandigde aan de club. Bedrijfsleider Hans Steert was naar het zonovergoten sportpark De Heughte gekomen en bood de oranje Coop-borden officieel aan sponsorcommissielid Lammert Vlieger aan. Deze bedankte de nieuwe reclamebordsponsor van harte en bood als blijk van waardering namens de club een fraai bloemstuk aan.

Coop is al sinds 1891 onderdeel van het Nederlandse levensmiddelenlandschap. Fabrieksarbeiders starten eind van de negentiende eeuw met het opzetten van winkeltjes die door het succes later overgingen in regionale coöperaties. Door de fusie in 2001 van Coop Nederland en de ondernemerscoöperatie Codis werd een krachtige en moderne formule ontwikkeld. Anno 2019 is Coop met hun opvallende oranje supermarkten niet meer weg te denken uit het levensmiddelenlandschap. Ruim 300 winkels zijn dagelijks open voor betaalbare levensmiddelen in een groot assortiment en het bieden van sociaal-maatschappelijk voordeel. Coop steunt ook de lokale bevolking met allerlei goede doelen. Met de Johan Cruijff Foundation, waar jeugd en beweging centraal staan, heeft Coop al jaren een uitstekende samenwerking.

Bedrijfsleider Hans Steert, die al 32 jaar in het supermarktvak actief is, is na zijn periodes bij Bingo, Golff en Emté heel enthousiast over de nieuwe supermarktformule. “Coop staat voor dichtbij, lekker en betaalbaar. Coop is van iedereen en voor iedereen. Tenslotte maak je de mooiste acties samen”, aldus een zeer positieve Steert, die samen met zijn 50 personeelsleden een vliegende start heeft gemaakt in de gloednieuwe supermarkt in hartje Oldebroek.

Ook maatschappelijk is de Coop actief en ondersteund o.a. sportverenigingen. VSCO’61 wordt als eerste club gesteund en wel via reclamebordsponsoring. Deze week werden de mooie en opvallende oranje reclameborden op sportpark De Heughte officieel overhandigd door Hans Steert aan VSCO’61. Sponsorcommissielid Lammert Vlieger was erg content met de steun aan de club en bood als blijk van dank en waardering Coop Oldebroek een fraai bloemstuk aan en wenste de oranje supermarkt veel zakelijk succes toe.

De nieuwe reclamebordsponsor is te vinden op:

Coop Oldebroek
Zuiderzeestraatweg 133
8096 BE Oldebroek
T: 0525 - 63 70 70
E: steert.oldebroek@coop.nl
www.coop.nl

Coop is ook te volgen via Facebook en twitter.

Bekijk de foto's
Coop Oldebroek nieuwe reclamebordsponsor