Nieuws

Paaseieren zoeken en Sinaasappel- en mandarijnenactie

woensdag 10 april 2019

Woensdagmiddag 17 april wordt het jaarlijkse paaseieren zoeken voor de jeugd t/m 10 jaar weer gehouden op sportpark De Heughte van 14.00 tot 15.00 uur. De inschrijving is geopend vanaf 13.45 uur.

Ieder jaar is het weer spannend wie de meeste eieren vindt. Bovendien zijn er leuke prijzen mee te winnen.

Daarnaast worden er al eerder 5 gouden eieren verstopt op De Heughte en die mogen gezocht worden vanaf maandag 15 april. Natuurlijk zijn hiermee ook mooie prijzen te winnen.

Veel succes allemaal bij het zoeken!

Vervolgens wordt woensdagavond 17 en donderdagavond 18 april weer de jaarlijkse sinaasapple- en mandarijnenactie gehouden door en voor de jeugd van VSCO’61. Er wordt gevent in Oosterwolde, Noordeinde, Kamperveen, langs de Zuiderzeestraatweg vanaf de Kamperstraatweg tot aan de rotonde bij Elburg, kern Oldebroek en Oostendorp.

De venters zijn jeugdige VSCO’61-spelers t/m de jongens en meisjes onder 19 jaar. Hier zijn wederom veel kinderen actief bij betrokken en zij doen hun uiterste best doen van deze actie weer een succes te maken.

Leiders en ouders treden hierbij op als rijders om de kinderen naar hun ventgebied te rijden en toezicht te houden op het venten. Veel succes gewenst bij deze actie voor en door de jeugd van VSCO’61.

Activiteitencommissie VSCO’61