Nieuws

Programma Sponsorvoetbaltoernooi

dinsdag 11 juni 2019

Zaterdag vindt alweer de veertiende editie plaats van  het Sponsorvoetbaltoernooi op sportpark De Heughte in Oosterwoldei. De organisatie is net als voorgaande jaren in handen van de sponsor- en toernooicommissie van VSCO’61. Er nemen maar liefst 30 teams deel aan het toernooi.

Ook dit jaar zal het toernooi wederom gespeeld worden op ons fraaie sportpark De Heughte in Oosterwolde. Het sportpark dat zonder de ondersteuning, die wij al jarenlang van onze trouwe sponsors genieten, niet gerealiseerd had kunnen worden. Wij vinden het dan ook fijn de sponsors te mogen ontvangen en op deze manier onze waardering voor hen te mogen laten blijken.

De toernooiopzet mag ondertussen bekend heten. Er wordt in vijf poules gestreden om de finaleplaatsen. Er wordt op een half veld gespeeld met teams bestaande uit zes veldspelers en een keeper. De winnaar van het toernooi van vorig jaar, DKW Woonvision, neemt helaas niet deel aan het toernooi. Dit betekent dat er een nieuwe toernooiwinnaar zal komen.

De finale vindt plaats om 17.40 uur. Dan zal dus bekend zijn wie na Beijeman Bestratingen (2006), Bar De Stee (2007), Smit Schilderwerken (2008), AQUA Spring (2009), DKW Woonvision (2010), Boeve Accountants (2011 en 2012), Spiderbuster Nederland (2013), MVO (2014 en 2015), Kwakkel’s Groente- en Fruithandel (2016), Vika Bedrijfswagens (2017) en wederom DKW Woonvision (2018) met de felbegeerde wisselbokaal naar huis gaat.

Wij hopen weer veel supporters te mogen begroeten. Ook voor de kinderen is er weer vermaak in de vorm van speeltoestellen en een clown. Kings Grill-Kippen draagt zorg voor de inwendige mens. En er is weer een verloting met fraaie prijzen. Een mooie gelegenheid dus om met familie, vrienden en collega’s uw favoriete team aan te komen moedigen en op het gezellige, fraaie terras plaats te nemen.

Gedurende de toernooidag zal de muziek verzorgd worden door BPM Media & Entertainment Facilities. DJ Dennie Robben zal de muzikale omlijsting verzorgen. Daarbij zal zanger Dennis Wiltink een spetterend optreden verzorgen.

Op zaterdag wordt tevens de beslissingswedstrijd om promotie naar de eerste klasse tussen SVI en Lelystad’67 of Unicum op sportpark De Heughte gespeeld. De organisatie daarvan is door de KNVB aan VSCO’61 toegewezen. Praktisch gezien betekent dit dat er vanaf 13.30 uur ook wedstrijden op veld 4 worden afgewerkt. Houd de veldindeling dus goed in de gaten.

Zoals altijd staat niet alleen de sportiviteit, maar ook de gezelligheid centraal op deze dag. De organisatie hoopt zoals andere jaren op mooi weer en veel publiek en wenst iedereen daarnaast veel succes en sportplezier toe.

Onderstaand is het programmaboekje te downloaden met daarin het programma, de poule-indeling en het wedstrijdprogramma.

Programmaboekje Sponsorvoetbaltoernooi 2019