Nieuws

Koops Bedden nieuwe reclamebordsponsor

woensdag 14 augustus 2019

Afgelopen zaterdag is Koops Bedden uit Wezep reclamebordsponsor geworden van VSCO’61. Op sportpark De Heughte vond de officiële overhandiging van de modern gestylde reclameborden plaats door Ente Bosma en Ente Bosma Jr. aan sponsorcommissielid Lammert Vlieger. Een fraai bloemstuk werd de nieuwe reclamebordsponsor aangeboden als blijk van dank en waardering. Tevens werd Koops Bedden veel zakelijk succes toegewenst.

Het begon in 1840 toen broodbakker Jacob Koops naast zijn bakkerij ook handelsactiviteiten ontplooide. Via de verkoop van manden kwam het bedrijf terecht in de handel van wollen dekens. Later werd dit omgevormd tot een dekenspeciaalzaak, gevolgd door een slaapkamerspeciaalzaak genaamd Koops Bedden. Begin jaren 90 werd het familiebedrijf overgenomen door Ente Bosma.

In 2001 werd het huidige pand aan de Rondweg in Wezep gebouwd. Als familiebedrijf weten zij dat aandacht voor klanten alles is. Hun twaalf verkopers geven graag persoonlijk en vakkundig advies. De prachtige showroom van 2.500 m2 heeft alles in huis voor uw slaapkamer. Samen met de eigen service- en montagedienst bieden zij een unieke slaapgarantie. Het bedrijf is trots dat zij door Zijne Majesteit de Koning sinds 2016 gerechtigd is tot het voeren van het predicaat Hofleverancier. Koops Bedden onderscheidt zich door specialisatie, kwaliteit en service en is al bijna 180 jaar een begrip in de regio Noord Veluwe.

Al jarenlang vinden vele generaties de weg naar de uitgebreide collecties en het beste slaapadvies bij Koops Bedden. Anno 2019 lopen zij voorop in de ontwikkelingen. Zij geven u het beste advies, aangepast aan uw slaap­ wensen. Dat is al bijna 180 jaar de drijvende kracht achter Koops Bedden.

Naast mond op mondreclame, internet- en dagbladadvertenties, folders, Facebook en sponsoring van golfclubs heeft Koops Bedden onlangs ook besloten om voetbalclub VSCO’61 te sponsoren. Afgelopen zaterdag was het zover dat Koops Bedden op sportpark De Heughte de prachtig gestylde reclameborden officieel overhandigde aan de ‘Kanaries’. Als blijk van bijzondere dank en waardering bood sponsorcommissielid Lammert Vlieger namens VSCO’61 een fraai bloemstuk aan vader en zoon Bosma en wenste Koops Bedden veel zakelijk succes toe.

De nieuwe VSCO’61-reclamebordsponsor is te vinden op:

Koops Bedden
Rondweg 72
8091 XK Wezep
T: 038 - 376 12 12
E: info@koopsbedden.nl
www.koopsbedden.nl

Koops Bedden is ook te volgen via Twitter en Facebook.

De foto’s zijn gemaakt door Suzanne Stange en Lammert Vlieger.

Bekijk de foto's
Koops Bedden nieuwe reclamebordsponsor