Nieuws

KHC maatje te groot voor VSCO’61

donderdag 22 augustus 2019

In de tweede ronde van het eigen Berend Elzerman Toernooi trof organisator VSCO’61 eersteklasser KHC uit Kampen. Het werd een eenzijdige wedstrijd, die door KHC met 5-0 werd gewonnen. VSCO’61 wist wel alle drie penalty’s na de reguliere speeltijd te benutten, waardoor het toch nog 3 punten aan het treffen overhield.

VSCO’61 wist zich in de wedstrijd niet onder de constante druk van KHC uit te spelen. Het leek dan ook een kwestie van tijd voordat het eerste doelpunt zou vallen. Uiteindelijk wist na ruim een half uur spelen Karim Gabara namens KHC het net te vinden. Nog voor de rust maakte Ozhan Kardag er 2-0 van.

Na rust eenzelfde spelbeeld. Als er aan de zijde van VSCO’61 dan soms ook nog verkeerde keuzes gemaakt worden in het veld, wordt het lastig verdedigen. Door doelpunten van Ibrahim Tuncer, Mitchel Hooisma en Barak Alp wist KHC de voorsprong uit te bouwen naar 5-0.

In de penaltyreeks na afloop van de reguliere speeltijd wist VSCO’61 alle drie penalty’s te scoren en zo toch nog 3 punten toe te voegen aan de 6 die zaterdag al binnen gehaald waren. KHC trof 2 keer doel en voegde gisteravond zo 5 punten toe bij de 2 van zaterdag. VSCO’61 heeft nu dus 9 punten in de tussenstand van het Berend Elzerman Toernooi en KHC 7. Er is zaterdag op de laatste speeldag van het toernooi dus nog van alles mogelijk.

Vanavond spelen SVI en DOS Kampen om 19.15 uur hun tweede wedstrijd in het BET op sportpark De Heughte in Oosterwolde.

Bekijk de foto's
KHC maatje te groot voor VSCO’61