Nieuws

Rabo ClubSupport actie 2019

woensdag 02 oktober 2019

De Rabobank Noord Veluwe steunt met Rabo ClubSupport lokale clubs en verenigingen. En jouw stem is geld waard voor VSCO’61!

Rabobank Noord Veluwe gelooft in de kracht van clubs en verenigingen. Daarom investeren zij een deel van de winst in clubs en verenigingen in de regio. Zodat die kunnen blijven doen wat ze nu al doen: de buurt sterker en beter maken. De Rabobank Noord Veluwe stelt een bedrag van € 150.000,- beschikbaar dat naar rato van de behaalde stemmen zal worden verdeeld over de clubs en verenigingen die meedoen.

Stemmen
Vanaf 27 september kun je jouw 5 stemmen verdelen over de clubs en verenigingen van jouw voorkeur en hun mooie bestedingsdoelen. Klik op onderstaande oranje button voor de deelnemende clubs en verenigingen en breng je stem uit. Je kunt op de clubs van jouw voorkeur maximaal 2 stemmen uitbrengen.

Lichtinstallatie
In dit geval willen wij je dus verzoeken jouw stemmen uit te brengen op VSCO’61. Het bedrag dat VSCO’61 krijgt toegewezen uit de Rabo ClubSupport actie zal ten goede komen aan de vervanging van de lichtinstallatie op het hoofdveld door energiezuinige LED-verlichting.

Klik hier en gebruik de door jou ontvangen code van de Rabobank om in te loggen en te stemmen.