Nieuws

Belangrijk duel voor VSCO'61 tegen ASC'62

donderdag 31 oktober 2019

Zaterdag speelt VSCO’61 de thuiswedstrijd tegen ASC’62 uit Dalfsen. De wedstrijd op sportpark De Heughte begint om 14.30 uur. Scheidsrechter is de heer R.P. (Roland) Kok.

VSCO’61 en ASC’62 hebben elkaar nog nooit ontmoet tijdens officiële competitiewedstrijden. Wel hebben beide teams elkaar weleens vriendschappelijk getroffen en wellicht een keer voor de beker. Maar een historie hebben beide teams nog niet opgebouwd.

Daar komt zaterdag verandering in. Het betreft een duel in de kelder van de tweede klasse H. ASC’62 is rode lantaarndrager met een punt en VSCO’61 staat twee plaatsen hoger met vijf punten. ASC’62 wist uitgerekend tegen een van de titelkandidaten het enige punt tot nu toe te behalen. Tegen Sparta Enschede werd een 1-1 gelijkspel behaald. De overige vijf wedstrijden tegen Den Ham (1-3), ZAC (5-1), IJVV (0-3), Hulzense Boys (0-4) en afgelopen week tegen WVF (1-3) werden allen verloren.

Ook bij VSCO’61 loopt het nog niet naar wens. De enige overwinning werd thuis behaald tegen buurman OWIOS (1-0). Van WVF (1-2), Enter Vooruit (3-2) en IJVV (2-3) werd verloren. Tegen PH (2-2) en afgelopen week tegen Quick’20 (1-1) werd gelijk gespeeld. Voor beide ploegen is het dus zaak om vandaag te winnen. Voor VSCO’61 zou dit betekenen dat het zich nestelt in de middenmoot en ASC’62 aansluiting krijgt met de ploegen boven hen. Een belangrijke wedstrijd voor beide teams en het belooft dan ook een boeiend duel te worden.

De wedstrijdbalsponsor is Van der Laan Notariaat uit Oldebroek.

De Rabobank Pupillen van de Wedstrijd zijn Samuel de Bruin en Sem Hofman.