Nieuws

RJ Hekwerken en Montage verlengt subsponsorschap

zaterdag 02 november 2019

Het Oldebroeks bedrijf RJ Hekwerken en Montage heeft deze week haar subsponsorovereenkomst met VSCO’61 met drie jaar verlengd. Hiertoe ondertekenden op sportpark De Heughte Raymond Junte namens de sponsor en sponsorcommissielid Lammert Vlieger namens de club het nieuwe driejarige subsponsorcontract. Als blijk van dank en waardering bood VSCO’61 de trouwe subsponsor een fraai bloemstuk aan en werd een toost uitgebracht op de samenwerking.

RJ Hekwerken en Montage is sinds 2006 actief als leverancier en montagebedrijf van diverse hekwerken. Het breed gevoerde assortiment bevat gaas-, sier-, spijl- en staafmathekwerk. Deze expertise alsook het verworven VCA 2008*-certificaat zorgen ervoor dat RJ Hekwerken in geheel Nederland voor zowel particulieren als bedrijfsleven een gewaardeerde partner is. Ook de overheid en sportclubs kennen de kwaliteiten van dit nog jonge hekwerk- en montagebedrijf.

VSCO’61 en RJ Hekwerken en Montage hebben al een lange band met elkaar. Raymond Junte voetbalde jarenlang voor de Kanaries en werd sponsor van de club toen hij zijn eigen bedrijf in Oosterwolde startte. Het hekwerk- en montagebedrijf groeide gestaag, waarbij de sponsoring aan de club gelijke trend hield. Tijdens de aanleg van het kunstgrasveld op sportpark De Heughte wist RJ Hekwerken en Montage de aanbesteding voor het hekwerk langs het nieuwe hoofdveld te winnen. Het uiteindelijke resultaat mag er zijn en is zowel voor subsponsor RJ Hekwerken en Montage als voor VSCO’61 een waar visitekaartje geworden.

Gelet op de prettige en constructieve samenwerking op De Heughte en het positief verlopen evaluatiegesprek van onlangs hebben beide partijen dan ook besloten om de subsponsorovereenkomst tussen sponsor en club met drie jaar te verlengen. Dit werd deze week officieel bekrachtigd door de ondertekening van een nieuwe driejarige verbintenis door Raymond Junte en sponsorcommissielid Lammert Vlieger. Na de fotoshoot werd RJ Hekwerken en Montage heel hartelijk bedankt voor de nieuwe subsponsorovereenkomst en als blijk van grote waardering bood VSCO’61 de trouwe subsponsor een fraai bloemstuk aan en werd een toost uitgebracht op de samenwerking .

RJ Hekwerken en Montage
Stuivezandsweg 5
8095 RK ‘t Loo - Oldebroek
T: 06 - 133 94 321
E:
info@rjhekwerken.nl
www.rjhekwerken.nl

De foto’s zijn gemaakt door Dries van Dijk.

Bekijk de foto's
RJ Hekwerken en Montage verlengt subsponsorschap