Nieuws

Colin Pelleboer draagt voorzitterschap Presentatiegidscommissie over aan Ruben Buijserd

zondag 09 februari 2020

Na 15 jaar als (eind)redacteur deel te hebben uitgemaakt van de presentatiegidscommissie, waarvan de laatste 10 jaar als voorzitter heeft Colin Pelleboer besloten dat het na 15 presentatiegidsen mooi is geweest. Tijdens een gezellige avond is er door de presentatiegidscommissie sfeervol afscheid genomen. Bestuurslid PR & Communicatie Rinze Kaatman sprak namens VSCO’61 zijn dank uit voor de inzet en creativiteit van Colin. De scheidend voorzitter zelf droeg symbolisch het stokje van het voorzitterschap over aan oud-selectiespeler Ruben Buijserd, die al enkele jaren deel uitmaakt van de commissie.

De avond startte met een ontvangst in de monumentale woning van Colin, die hij vorig jaar na een grondige renovatie in de historische binnenstad van Elburg betrokken heeft. De presentatiegidscommissie spreidde alle 15 presentatiegidsen waaraan hij heeft meegewerkt uit op de keukentafel, waardoor de ontwikkeling in vormgeving en inhoud duidelijk zichtbaar werd. Maar liefst tweemaal werd in deze periode de Gulden Gids Award gewonnen. Aan het eerste winnende exemplaar, de editie van het seizoen 2009-2010, werkte Colin mee als redacteur. De tweede keer dat de prestigieuze prijs gewonnen werd was onder zijn voorzitterschap in het seizoen 2014-2015.

Na deze formaliteiten werd de gezellig avond onder het genot van een heerlijk hapje en een drankje voortgezet bij De Tapperij in Elburg, sponsor van VSCO’61.

Op de groepsfoto v.l.n.r: Ruben Buijserd, Erik Wijnne, Lammert Vlieger, Colin Pelleboer, Jan Borgers en Rinze Kaatman.

Bekijk de foto's
Colin Pelleboer draagt voorzitterschap Presentatiegidscommissie over aan Ruben Buijserd