Nieuws

Loonbedrijf H. Korenberg verlengt sponsorcontract

woensdag 12 februari 2020

Deze week zijn VSCO'61 en Loonbedrijf H. Korenberg uit Oosterwolde overeengekomen dat het bestaande wedstrijdsponsorcontract met drie jaar wordt verlengd. Op sportpark De Heughte ondertekenden eigenaar Henk Korenberg en sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder de vernieuwde driejarige verbintenis. Aansluitend nam Henk een fraai bloemstuk in ontvangst als dank voor de jarenlange steun aan VSCO'61.

Loonbedrijf H. Korenberg is gevestigd in Oosterwolde en bestaat ak ruim 25 jaar. Het is dan ook niet vreemd dat het bedrijf een grote en trouwe klantenkring heeft in de regio. Het grootste gedeelte van de werkzaamheden verricht Loonbedrijf H. Korenberg binnen de agrarische sector en dan met name de melkveehouderij. Op dit moment heeft Henk negen medewerkers in dienst en beschikt hij over een breed scala aan materieel. Het loonbedrijf verricht naast agrarische loonwerk ook grondverzetwerkzaamheden. Dit heeft ook VSCO'61 tot grote tevredenheid mogen ervaren, bijvoorbeeld bij de aanleg van de parkeerplaats.

Henk is al vele jaren een bekend gezicht bij VSCO'61. Zo is hij vanaf zijn zesde jaar lid van de voetbalvereniging en heeft hij tot acht jaar geleden altijd zelf gevoetbald. Ook nu is Henk nog een zeer betrokken lid die vaak op het sportpark te vinden is bij thuiswedstrijden van de hoofdmacht. VSCO'61 is dan ook blij Loonbedrijf H. Korenberg tot haar trouwe sponsoren te mogen rekenen. De aflopende wedstrijdsponsorovereenkomst is onlangs geëvalueerd en beide partijen spraken hun tevredenheid uit. Een verlenging met drie jaar was dan ook het logische gevolg.

Deze week werd de nieuwe sponsorovereenkomst officieel ondertekend door Henk Korenberg en sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder. Als blijk van grote dank en waardering ontving de trouwe wedstrijdsponsor een fraai bloemstuk van de club.

Loonbedrijf H. Korenberg vindt u op:

Zwarteweg 68
8097 PX Oosterwolde
T: 0525 - 62 13 30
M: 06 - 534 32 071

Het bedrijf is ook te volgen via Facebook.

De foto’s zijn gemaakt door Dries van Dijk.

Bekijk de foto's
Loonbedrijf H. Korenberg verlengt sponsorcontract