Nieuws

Smit Schilderwerken verlengt subsponsorschap

donderdag 13 februari 2020

Het Oosterwoldse bedrijf Smit Schilderwerken heeft afgelopen week de subsponsorovereenkomst met VSCO’61 verlengd met drie jaar. Op sportpark De Heughte werd het nieuwe sponsorcontract officieel ondertekend door de gebroeders Reyer en Hendri Smit en sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder. De trouwe subsponsor werd een fraai bloemstuk overhandigd als blijk van dank en waardering en werd er een toost uitgebracht op de plezierige samenwerking.

Smit Schilderwerken startte in 2001 haar activiteiten en heeft zich in de afgelopen 19 jaar een vaste positie in de schilderswereld weten te veroveren. Hun liefde voor het schildersvak en de kwaliteit van het schilderwerk zijn de tools waarmee zij op de Noord Veluwe maar ook in de verre regio successen boeken. Door de groei van Smit Schilderwerken staan momenteel acht professionele en vakbekwame schilders voor u klaar. Het is uw partner voor binnen- en buitenschilderwerk. Ook kleuradvies voor het verfwerk, houtrotreparaties, levering en montage van allerlei glassoorten en diverse types spuitwerk behoren tot de dagelijkse werkzaamheden van Smit Schilderwerken.

Vanuit hun betrokkenheid met VSCO’61 hebben Reyer en Hendri al sinds de start van hun bedrijf De Kanaries gesponsord. Opvallend was natuurlijk de jarenlange sponsoring van het vierde elftal met de shirtreclame Smit Schilderwerken voorop en Kwast 1, Kwast 2, etc. achterop. Anno 2016 besloten de gebroeders Smit om naast de standaardsponsoring ook te investeren in de jeugd en wel in de JO11-teams. Want ‘wie de jeugd heeft, heeft de toekomst’, aldus de Smit-broers in koor. De sponsoring werd in zijn geheel vervat in een nieuwe driejarige subsponsorovereenkomst, waarvan de einddatum inmiddels was bereikt. Uit het prettig verlopen evaluatiegesprek bleek dat beide partijen graag met elkaar verder wilden en dan ook overgingen tot verlenging van de sponsorovereenkomst.

Afgelopen week werd op sportpark De Heughte het nieuwe sponsorcontract officieel bekrachtigd door de ondertekening van Reyer en Hendri Smit en sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder. Grote dank werd uitgesproken richting de sponsor en als blijk van waardering ontving Smit Schilderwerken een fraai bloemstuk, waarna een toost werd uitgebracht op de vernieuwde samenwerking

De trouwe subsponsor is te vinden via:

Smit Schilderwerken
Zwarteweg 25
8097 PR Oosterwolde (Gld)
M: 06 - 133 24 894 (Hendri Smit)
M: 06 - 229 44 337 (Reyer Smit)
E: info@smitschilderwerken.com
www.smitschilderwerken.com

De foto’s zijn gemaakt door Dries van Dijk.

Bekijk de foto's
Smit Schilderwerken verlengt subsponsorschap