Nieuws

At Sea - Bar & Restaurant opnieuw stersponsor

vrijdag 14 februari 2020

VSCO’61 heeft afgelopen week haar Stersponsorovereenkomst met strandpaviljoen At Sea - Bar & Restaurant uit Dronten met drie jaar verlengd. Op sportpark De Heughte werd het nieuwe Stersponsorcontract officieel ondertekend door de eigenaren van At Sea Brenda van der Haven en Raymon Duffels en bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel. De trouwe Stersponsor werd hartelijk bedankt voor de support aan VSCO’61, waarna At Sea een fraai bloemstuk aangeboden kreeg als blijk van bijzondere waardering.

Wie denkt dat het vlakke land van Flevoland niets te verbergen heeft, komt bedrogen uit. Op het strand van het Drontermeer (tegenover Noordeinde) ligt het verrassend grote strandpaviljoen At Sea - Bar & Restaurant. Behalve voor een heerlijke maaltijd of een lekker drankje, is dit ook een inspirerende locatie voor een bruiloft, zakelijke meeting en al het andere moois wat er te vieren valt. Droom even weg op het relaxte loungeterras aan het water of maak nieuwe plannen bij het knappende haardvuur. Zelfs overnachten op hun prachtige aangrenzende camping met privéstrand en aanlegsteiger behoort tot de mogelijkheden. Nieuw zijn de populaire escape rooms. Met de slogan: ‘Als u geniet, genieten wij ook…’ weet At Sea al sinds februari 2016 vele gasten te verwelkomen en aangenaam te verrassen. Neem gerust de proef op de som.

Met veel enthousiasme, doorzettingsvermogen en puttend uit veel horeca-ervaring hebben de eigenaren van At Sea in de afgelopen jaren een uitstekend lopende horecaonderneming gerealiseerd. Bij de uitreiking van de Iens Top 2017 in het People’s Place te Amsterdam wist At Sea tot ieders verrassing zelfs de titel ‘Beste Restaurant van Flevoland’ te winnen. Een prachtige prestatie van dit nog jonge horecabedrijf.

Grenzend aan de kop van de Veluwe wilde At Sea - Bar & Restaurant ook graag de ‘overkant’ bedienen. Teneinde meer naamsbekendheid op de Noord Veluwe te genereren heeft de horecaonderneming in 2017 danook besloten om VSCO’61 te sponsoren. “Een club met uitstraling, die de sponsors warm verwelkomt, bindt en waar voor hun geld geeft”, aldus de enthousiaste eigenaren van At Sea. Gelet op de positieve reacties heeft At Sea vorig seizoen tevens besloten om sponsor te worden van de ‘Man of The Match’-verkiezing bij de competitieduels van het eerste elftal van VSCO’61 op sportpark De Heughte.

De aflopende stersponsorovereenkomst is onlangs in een prettige sfeer geëvalueerd. Beide partijen kwamen al snel tot de conclusie dat de samenwerking ‘lekker loopt’ en dat deze gecontinueerd kan worden.

Afgelopen week werd op sportpark De Heughte de sponsoring officieel bekrachtigd door de ondertekening van een nieuwe driejarige Stersponsorovereenkomst door eigenaren Brenda van der Haven en Raymon Duffels van At Sea en bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel van VSCO’61. De trouwe Stersponsor werd een fraai bloemstuk aangeboden als blijk van grote dank en waardering.

Voor een strandpaviljoen met allure kunt u terecht bij:

At Sea - Bar & Restaurant
Drontermeerdijk 13
8251 PV Dronten
T: 0321 - 31 66 47
E:
info@atsea-restaurant.nl
www.atsea-restaurant.nl

De foto’s zijn gemaakt door fotograaf Dries van Dijk.

Bekijk de foto's
At Sea - Bar & Restaurant opnieuw stersponsor